Sommaren går så fort så fort!

Spread the love for gardening!

Oj oj vilken sommar vi får i år! Det har varit så hett, så hett, men nu äntligen börjar det småskvätta en del så att gräsmattan så småningom kan återfå sin originalfärg. Just nu är den fortfarande rätt gul men det går åt rätt håll. Bönderna har det kanske inte helt lätt då det inte kommit så mycket nederbörd som det brukar.

Det verkar också bli en rossommar i år. Fast är det inte alltid det? För oss rostokar så är det ju alltid det! 🙂 Men vissa år verkar vara lixom maxade. I år är det nog ett sånt år.

Bild från 1 juni.

Hittills så har vi tittat på Trädgårdsrundan i Helsingborg då vi hann med ett schysst gäng med trädgårdar. Många foton blev det. 🙂
Finns det något roligare än att besöka andras trädgårdar, prata lite med ägarna och sen fundera på deras lösningar och växtval. Både jag och maken tycker det är kul, sen att vi har lite olika ingång i trädgårdstänket gör att vi har intressanta diskussioner. Han tänker på det riktigt praktiska och tekniska och jag tänker på växterna.

Sen följde Rosens dag som tillbringades på Rosariet i Jönköping! Väldigt vackert och perfekt tajming då allt verkligen tokblommade.

Mer trädgårdsrelaterat är planerat i sommar!

//Trädgårdshälsningar
Lillianna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *