Snart dags för kärt återseende!

Spread the love for gardening!

Idag den 4 februari 2023 är det lite lätt snö, några få minus och en efterlängtad strålande sol! Som vi alla längtat efter den där solen! Vissa dagar går den ju inte ens upp och det är mörkare än mörkast. Har varit ute hela dagen i solskenet och klippt med sekatören! Det gäller ju att passa på!

Hittade en bild från 17 februari 2022 och det är ju snart det datumet… tiden går ganska fort.
Då blommade snödropparna genom snön!

Vi får se hur det ser ut när den 17:e kommer i år.


Många lökar planterades förra året så jag ser verkligen fram emot vårens löksäsong! Sen är ju minnet gott men kort så det kommer säkert bli en hel del överraskningar i färgmatchningarna. Visserligen satte jag små namnskyltar på de flesta nyplanteringarna men de har ju en förmåga att flytta runt.

Rabatterna går mer och mer i färgschema och då ska ju även lökarna matchas in i rätt färgrabatt. Vilket alltså återstår att se hur det gått.

Idag har jag oxå gått runt och kollat på några av sorkskrämmorna så att de piper.
Batterierna har verkligen hållit över förväntan! Har inte behövt byta några än men jag har några kvar att kolla. Jag har köpt 2 olika sorters sorkskrämmor, rätt många faktiskt. Litar inte på att de tar det område som de säger att de ska ta! Båda kommer från Granngården. Det skiljer lite i pris på dem men jag vet inte om de levererar olika av den anledningen. Det är såna där som ska pipa var 30:e sekund. Då det är för tidigt att se ev sorksskador än kan jag inte berätta om de fungerar ännu.

//Trädgårdshälsningar
Lillianna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *